Tilaa uutiskirje

news
Patrik Rastenberger
Runo- ja liikecroquis-työpajat

Maanantai 15.10. klo 17.30–19.30
Maanantai 29.10. klo 17.30–19.30
Maanantai12.11. klo 17.30–19.30
Maanantai 3.12. klo 17.30–19.30

Kuinka vangitsen liikkeen kielelle? Miltä tuntuisi kirjoittaa lyhyitä runoja elävästä mallista? Miten oman kehon liikemateriaali siirtyy paperille? Tervetuloa Taidehalliin ottamaan selvää. Perinteiset piirustusillat ottavat uuden muodon, sillä viivojen sijaan paperiin luonnostellaan sanoja.

Syksyn runo- ja liikecroquis-työpajoissa kirjoitetaan runoja liikkuvasta mallista ja omasta liikkeestä. Lämmittelyn ja vaihtuvien teemojen kautta tutustutaan runon, katseen ja liikkeen yhteyteen. Työpajoja ohjaavat Veera Koivaara ja Suvi Tuominen.

Suvi Tuominen on tanssitaiteilija, joka työskentelee muun muassa nykytaiteen viitekehyksessä. Veera Koivaara on joogaopettaja, freelance-toimittaja ja esiintyvä runoilija, joka on ollut mukana kehittämässä ja ohjaamassa kehon ja kirjoittamisen yhteyttä tutkivia Kehoni on runoni -kursseja.

Työpaja sopii kaikille kaikenikäisille kirjoittamisesta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Otathan omat kirjoitusvälineet ja kevyeen liikkumiseen sopivat vaatteet mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

Voit osallistua joko yksittäisiin työpajoihin tai tulla mukaan joka kerta.
Sisältyy näyttelylipun hintaan 12 € / 8 € / Museokortti / vapaa pääsy alle 18-vuotiaille.