Tänään
11.00-20.00
Taidehalli on suljettu tiistaina 28.3. Pahoittelemme mahdollista haittaa!
Tilaa uutiskirje

news
Kuva: Patrik Rastenberger
Vauva-maanantai

Maanantai 2.9. klo 13–15
Maanantai 16.9. klo 13–15 (TÄYNNÄ)
Maanantai 7.10. klo 13–15 (TÄYNNÄ)
Maanantai 28.10. klo 13–15

Taidehallin Vauva-maanantaissa tutustutaan Ugo Rondinonen näyttelyyn taidekasvattajien Liini Laeksen ja Iisa Juvan sekä Taidehallin oman oppaan johdolla. Vauva-maanantaihin ovat tervetulleita alle vuoden ikäiset lapset vanhempineen. Opastettu kierros etenee rauhalliseen tahtiin huomioiden vauvojen tavan havainnoida kuvia. Kierroksen jälkeen näyttelytilassa järjestetään vauvoille pieni leikkituokio.

Liini Laes on taidekasvattaja ja tuottaja Lastenkulttuurituottamo LAKUsta. Laes toimii opettajana, oppaana ja ohjaajana kuvataiteen ja yleisötyön parissa. Hän pitää kontrasteista, yllätyksistä ja saippuakuplista. Iisa Juva on taidekasvattaja ja kirjoittaja. Hän toimii sisällöntuottajana ja opettajana sekä tuottaa tapahtumia lapsille.

Vauvan voi ottaa mukaan kierrokselle sylissä tai kantorepussa. Vaunut jätetään tässä näyttelyssä alakertaan, koska näyttelyssä on paljon teoksia lattialla. Tapahtumaan mahtuu maks. 40 vauvaa/kerta. Ei ennakkoilmoittautumista. Seuratkaa kävijämääriä Facebook-tapahtumassa ja kotisivuilla. Taidehalliin pääse vaunuilla rakennuksen takapihan kautta. Käänny takapihalle Farang-ravintolan sisäänkäynniltä (Ainonkatu 3), pihan perällä on sisäänkäynti sekä ovikello.

Sisäänpääsy: 12 € / 8 € / Museokortti