Tänään
Suljettu
Taidehalli on suljettu tiistaina 28.3. Pahoittelemme mahdollista haittaa!
Tilaa uutiskirje

news
Vauva-maanantai

Maanantai 3.6. klo 13–15
Maanantai 10.6. klo 13–15

Taidehallin Vauvamaanantaissa tutustutaan Susanne Gottbergin näyttelyyn taidekasvattajien Liini Laeksen ja Iisa Juvan sekä Taidehallin oman oppaan johdolla. Vauvamaanantaihin ovat tervetulleita alle vuoden ikäiset lapset vanhempineen. Opastettu kierros etenee rauhalliseen tahtiin huomioiden vauvojen tavan havainnoida kuvia. Kierroksen jälkeen näyttelytilassa järjestetään vauvoille pieni leikkituokio.

Vauvan voi ottaa mukaan kierrokselle vaunuissa, sylissä tai kantorepussa. Näyttelytilasta löytyy sohvia, joille voi istahtaa lepäämään tai syöttämään vauvaa.

Liini Laes on taidekasvattaja ja tuottaja Lastenkulttuurituottamo LAKUsta. Laes toimii opettajana, oppaana ja ohjaajana kuvataiteen ja yleisötyön parissa. Hän pitää kontrasteista, yllätyksistä ja saippuakuplista. Iisa Juva on taidekasvattaja ja kirjoittaja. Hän toimii sisällöntuottajana, opettajana ja tuottaa tapahtumia lapsille.

Max 60 vauvaa. Ei ennakkoilmoittautumista. Sisäänkäynti vaunujen kanssa on Taidehallin takapihan kautta. Käänny takapihalle Farang-ravintolan sisäänkäynniltä (Ainonkatu 3), pihan perällä on sisäänkäynti sekä ovikello.

Sisäänpääsy: 12 € / 8 € / Museokortti