Tänään
Suljettu
Tilaa uutiskirje

news
Kuva: Patrik Rastenberger
Vauvamaanantai

Maanantai 22.4 klo 13–15
Maanantai 29.4. klo 13–15
Maanantai 6.5. klo 13–15
Maanantai 13.5. klo 13–15

Taidehallin Vauvamaanantaissa tutustutaan Nuoret 2019 -näyttelyyn taidekasvattajien Liini Laeksen ja Iisa Juvan sekä Taidehallin omien oppaiden johdolla. Vauvamaanantaihin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset lapset vanhempineen. Opastettu kierros etenee rauhalliseen tahtiin huomioiden vauvojen tavan havainnoida kuvia. Kierroksen jälkeen näyttelytiloissa järjestetään vauvoille pieni värileikkituokio.

Vauvan voi ottaa mukaan kierrokselle vaunuissa, sylissä tai kantorepussa. Näyttelytilasta löytyy sohvia, joille voi istahtaa lepäämään tai syöttämään vauvaa, jos nälkä sattuu yllättämään.

Liini Laes on taidekasvattaja, tuottaja ja värikylpyohjaaja Lastenkulttuurituottamo LAKUsta. Laes on toiminut opettajana, oppaana ja ohjaajana kuvataiteen ja yleisötyön parissa. Hän pitää kontrasteista, yllätyksistä ja saippuakuplista.

Iisa Juva on kasvatustieteilijä, värikylpyohjaaja, opettaja ja kirjoittaja. Hän toimii ohjaajana lasten kuvataidekursseilla, tuottaa tapahtumia ja koettaa kirjoittaa kirjaa. Juva leikkii mielellään väreillä ja on usein kädet kyynärpäitä myöten savessa.

Max 30 vauvaa. Ilmoittautumiset tuottaja@taidehalli.fi
Sisäänpääsy 12 € / 8 € / Museokortti