Idag
Stängt
Tilaa uutiskirje

  news
  Bild: Patrik Rastenberger
  Baby måndag

  Måndag 2.9. kl. 13–15
  Måndag 16.9. kl. 13–15 (FULLT)
  Måndag 7.10. kl. 13–15 (FULLT)
  Måndag 8.10. kl. 13–15

  På Konsthallens Baby måndagar bekantar vi oss med Ugo Rondinones utställning tillsammans med konstpedagogerna Liini Laes och Iisa Juva samt Konsthallens egna guider. Alla barn under ett år är välkomna tillsammans med sina föräldrar. Den guidade visningen är lugn och tar hänsyn till barnens förmåga att observera bilder. Efter den guidade visningen ordnas en kort lekstund för bebisarna med fokus på färger.

  Liini Laes är konstpedagog och producent vid LAKU (Lastenkulttuurituottamo). Laes har fungerat som lärare, guide och ledare för konst-och publikarbete. Hon gillar kontraster, överraskningar och såpbubblor. Iisa Juva är konstpedagog och författare. Hon producerar innehåll och fungerar som lärare samt producerar evenemang för barn.

  Det går bra att bära babyn i famnen eller bärsele under den guidade visningen. I denna utställning är man tvungen att lämna barnvagnen i nedre våningen, eftersom det finns flera konstverk på golvet. Max 40 bebisar/gång. Ingen förhandsanmälan. Följ antalet besökare i Facebook evenemanget och på hemsidan. Man kommer in med barnvagn via Konsthallens bakgård. Vänd till bakgården efter Farang restaurangens ingång (Ainogatan 3). Längs bak hittar du ingång samt dörrklocka.

  Inträde: 12 € / 8 € / Museikort