Tilaa uutiskirje

news
Kuva: Patrik Rastenberger
Baby måndagar

Maanantai 22.4 klo 13–15
Maanantai 29.4. klo 13–15
Maanantai 6.5. klo 13–15
Maanantai 13.5. klo 13–15

På Konsthallens Baby måndagar bekantar vi oss med De Unga 2019-utställningen tillsammans med konstpedagogerna Liini Laes och Iisa Juva samt Konsthallens egna guider. Alla barn under ett år är välkomna till Baby måndagar tillsammans med sina föräldrar. Den guidade visningen är lugn och beaktar barnens förmåga att observera bilder. Efter den guidade visningen ordnas en kort lekstund för bebisarna med fokus på färger.

Det går bra att bära babyn i famnen eller bärsele under den guidade turen. Barnvagn fungerar även bra i utställningsutrymmen. Det finns även soffor att slå sig ner på för att vil eller mata barnen.

Liini Laes är konstpedagog, producent och färgbad ledare på LAKU (Lastenkulttuurituottamo). Laes har fungerat som lärare, guide och ledare för konst-och publikarbete. Hon gillar kontraster, överraskningar och såpbubblor.

Iisa Juva är pedagog, färgbad ledare, lärare och författare. Hon leder bildkonstkurser för barn, producerar evenemang samt strävar till att skriva bok. Juva leker gärna med färger och är ofta nedtäckt i lera.

Max 30 bebisar. Anmälan till tuottaja@taidehalli.fi
Inträde: 12 € / 8 € / Museikort