Idag
Stängt
Tilaa uutiskirje

news
Bild: Patrik Rastenberger
Babymåndagar

Må 27.1. kl. 13–15
Må 10.2. kl. 13–15
Må 17.2. kl. 13–15

På Konsthallens Babymåndagar bekantar vi oss med Anu Tuominens utställning under ledning av konstpedagoger samt Konsthallens egen guide.

Under Babymåndagar är barn under ett år med föräldrar välkomna. Barnen har ett eget område, där de kan krypa omkring och bekanta sig med färger och former. De guidade rundvandringarna går framåt i lugn takt och beaktar barnens sätt att varsebli konstverk. Barnen kan vara med i famnen eller i bärsele. Vagnar lämnas i den här utställningen i nedre våningen, eftersom många av utställningens konstverk finns på golvet.

Som Babymåndagarnas funktionärer fungerar Iisa Juva och Liini Laes. Iisa är konstpedagog och författare. Hon fungerar som innehållsproducent och lärare samt skapar evenemang för barn. Liini Laes är konstpedagog och producent vid LAKU (Lastenkulttuurituottamo). Liini fungerar som lärare, guide och ledare i samband med bildkonst och publikarbete. Hon gillar konstraster, överraskningar och såpbubblor.

40 småbarn ryms med i evenemanget. Inga förhandsanmälningar. Vi meddelar då evenemanget är fullt på Facebook-eventet.

Man kommer lämpligast in till Konsthallen med barnvagn via bakgården. Vänd in på bakgården från restaurang Finnjävels ingång (Ainogatan 3), ingången finns på bak på gården. Dörrarna öppnas kl. 12.45.

Inträde: 14 € / 8 € / Museikort