Tilaa uutiskirje

Ryijynäyttely Kudottua kauneutta – suomalaisen ryijyn neljä vuosisataa on jälleen auki yleisölle! Näyttely on esillä 23.5. saakka.

Näyttelykäynnit varataan ennakkoon verkosta. Rajoitetulla kävijämäärällä ja tuntikohtaisella saapumisajalla halutaan varmistaa, että vierailu Taidehallissa on mahdollisimman turvallinen. Avi:n viimeaikaiset ohjeistukset on otettu huomioon käytännöissämme.

Vinkkejä:
– Jos varaat näyttelykäynnin esim. klo 11–12, tämä tarkoittaa saapumisen aikaikkunaa. Näyttelyssä saa viettää aikaa vielä tämän aikavälin jälkeenkin (esim. tässä tapauksessa ei tarvitse poistua klo 12 mennessä).
– Ei kannata saapua ihan tasatunnilla; meillä on pienet aulatilat, ja porrastamalla saapumista voimme välttää tilapäiset ruuhkat sisääntulossa (jotka johtavat lyhytaikaisiin jonoihin ennen vieraiden siirtymistä pois aulasta kohti näyttelyä).
– Esitä varausvahvistus saapuessasi kassalle.

 

Taidehallin asiakkaiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota; kävijämäärän rajoittamisen lisäksi siivousta on tehostettu, ja kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä. Yleisöopastuksia tai muita tapahtumia ei toistaiseksi järjestetä lainkaan. Tutustuthan turvallisuusohjeisiin ennen saapumistasi.

Tuomas Sopasen kokoelmasta koottu Kudottua kauneutta -ryijynäyttely on esillä koko kevään, aina 23.5. saakka. Alkuvuoden ohjelmistoon kuuluneet Tarja Pitkänen-Walterin, Anssi Kasitonnin ja Jani Ruscican näyttelyt ovat epävarman tilanteen vuoksi siirtyneet vuoteen 2022.

Lisää tietoa ennakkovarauksista löydät täältä.