Tänään
Suljettu
Taidehalli on kiinni pe 21.6.–su 23.6. Hyvää juhannusta!
Tilaa uutiskirje

news
Vauvamaanantaihin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset lapset vanhempineen
Vauvamaanantai

Maanantai 28.1. klo 13–15
Maanantai 11.2. klo 13–15
Maanantai 18.2. klo 13–15
Maanantai 18.3. klo 13–15

Taidehallin Vauvamaanantaissa tutustutaan Paul Osipowin näyttelyyn taidekasvattajien Liini Laesin ja Iisa Juvan johdolla. Vauvamaanantaihin ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset lapset vanhempineen.

Opastus etenee rauhalliseen tahtiin ottaen huomioon myös vauvojen tavan havainnoida kuvia. Vauvan voi ottaa mukaan kierrokselle vaunuissa, sylissä tai kantorepussa. Näyttelytilasta löytyy sohvia, joille voi istahtaa lepäämään tai syöttämään vauvaa, jos nälkä sattuu yllättämään. Opastuksen jälkeen näyttelysalissa järjestetään vauvoille pieni värileikkituokio.

Liini Laes on taidekasvattaja, tuottaja ja värikylpyohjaaja Lastenkulttuurituottamo LAKUsta. Laes on toiminut opettajana, oppaana ja ohjaajana kuvataiteen ja yleisötyön parissa. Hän pitää kontrasteista, yllätyksistä ja saippuakuplista.

Iisa Juva on kasvatustieteilijä, värikylpyohjaaja, opettaja ja kirjoittaja. Hän toimii ohjaajana lasten kuvataidekursseilla, tuottaa tapahtumia ja koettaa kirjoittaa kirjaa. Juva leikkii mielellään väreillä ja on usein kädet kyynärpäitä myöten savessa.

Opastuksen kesto noin 30-40 minuuttia. Sisäänkäynti vaunujen kanssa Taidehallin takapihan kautta, Ainonkatu 3. Avaamme ovet klo 12.30.

Sisäänpääsy 12 € / 8 € / Museokortti