Idag
11.00-17.00
Tilaa uutiskirje

Kioski butik

 

Konsthallens Kioski är en liten museibutik av hög kvalitet. Urvalet bygger på inhemska, ekologiska och personliga produkter av små tillverkare.

Urvalet planeras enligt Konsthallens utställningar, vilket gör att man kan fynda nya och till och med överraskande grejer flera gånger om året. I Kioski butiken hittar du personliga idéer för gåvor, som vykort, smycken och design. Vi erbjuder konstlitteratur från såväl inhemska som utländska små och stora utgivare. I urvalet finns även litteratur inspirerad av Konsthallens publikarbete, som ritningskvällar, samt inspirerande läsning i allmänhet.

Konsthallens egna tygkasse är tillverkad av gamla festbordsdukar från restauranger, hotell och herrgårdar. Vi har även tygkasse med reflex logo.
Hantverk och traditionell maskinstickning möts i Konsthallens egna yllesockor (raggsockor), som produceras i samarbete med Helsingfors Yllesocksfabrik.
Kioski ligger i Konsthallens aula, och det går bra att besöka butiken utan att betala inträdesavgift. Den hjälpsamma personalen betjänar gärna och tipsar om litteratur eller idéer för gåvor. Genom att handla på Kioski understöder du Helsingfors Konsthall.

Vänligen beakta undantag i öppettiderna under monteringsveckorna, då hela Konsthallen är stängt. Kolla undantag i öppettiderna här.

Vissa produkter finns även på Konsthallens Holvisida, och kan beställas på nätet. Förfrågningar även på kioski@taidehalli.fi.