idag
Stängt
Tilaa uutiskirje

Visningar

Allmänna guidade visningar

De allmänna guidade visningar är avbokade.

Under de guidade visningarna fördjupar du din kunskap om utställningen och introduceras till nya infallsvinklar om samtidskonsten med hjälp av våra sakkunniga guider. Den allmänna guidade visningen är öppen för all. Under visningen bekantar vi oss med utställningen. Ingen förhandsanmälan krävs, det räcker att du anländer på plats. Den guidade visningen ingår i inträdet och varar i ca 45 minuter. Allmänna guidade visningar ordnas på söndagar kl. 15.

Ingår i biljettpriset / Museikort

Privata guidade visningar

Välkommen att uppleva våra utställningar tillsammans med kollegorna eller kompisgänget. På Konsthallen kan du förboka en guidad visning för din egen grupp. Vi strävar till att anpassa visningen enligt gruppens önskemål. Våra sakkunniga guider kan exempelvis fokusera på konstverkens tekniker, konstnärens karriär eller den vackra arkitekturen. Helsingfors Konsthall representerar 1920-tals klassicism och är en av de centrala för stilriktningen i Finland. Läs mera om Konsthallens arkitektur här.

På grund av coronaepidemin begränsas deltagarantalet till högst 10 personer. Vi hjälper gärna till med konceptet. Vi erbjuder guidade visningar på finska, svenska och engelska. Guidade visningar erbjuds även på teckenspråk.

Pris
Vardagar och lördagar 80 € (på engelska 95 €)
Söndagar 95 € (på engelska 115€)
För skolelevsgrupper 60 € (på finska, svenska eller engelska)

Kontakta oss:

Datum (dd.mm.yyyy)

h  
m

Guidningens språk:

Skolgrupp

Betalning