Idag
11.00-20.00
Tilaa uutiskirje

news
Photo: Patrik Rastenberger
Familjedagar

Lördag 25.1. kl. 13–17

Under kollageverkstaden för hela familjen skapar vi nya bilder och landskap genom att kombinera olika material. Du kan skapa ditt eget kollagekonstverk eller delta i skapandet av ett stort gemensamt kollagekonstverk. Nonstop-verkstaden är öppen kl. 13-17 och man kan stanna där just så länge man vill. Under familjedagarna ordnas också publikrundvandring i utställningen kl. 15.

Lördag 22.2. kl. 13–17

Under hela familjens konstverkstad bygger vi miniatyrvärldar av naturmaterial med Anu Tuominens konstverk som inspiration. Nonstop-verkstaden är öppen kl. 13-17 och man kan stanna där just så länge man vill. Under familjedagarna ordnas också publikrundvandring i utställningen kl. 15. Som funktionärer för familjedagarna fungerar Iisa Juva och Liini Laes.

Som funktionärer för familjedagarna fungerar Iisa Juva och Liini Laes. Iisa är konstpedagog och författare. Hon fungerar som innehållsproducent och lärare samt skapar evenemang för barn. Liini Laes är konstpedagog och producent vid LAKU (Lastenkulttuurituottamo). Laes fungerar som lärare, guide och ledare i samband med bildkonst och publikarbete. Hon gillar konstraster, överraskningar och såpbubblor.

Ingår i biljettpriset 14 € / 8 € / Museikort
Åldersrekommendation 3+, barn under 12 år i vuxet sällskap