Idag
11.00-17.00
Tilaa uutiskirje

news
Vauva
Baby måndagar

Måndag 28.1. kl. 13–15
Måndag 11.2. kl. 13–15
Måndag 18.2. kl. 13–15
Måndag 18.3. kl. 13–15

På Konsthallens Baby måndagar bekantar vi oss med Paul Osipows utställning tillsammans med konstpedagogerna Liini Laes och Iisa Juva. Alla barn under ett år är välkomna till Baby måndagar tillsammans med sina föräldrar.

Den guidade turen är lugn och beaktar barnens förmåga att observera bilder. Det går bra att bära babyn i famnen eller bärsele under den guidade turen. Barnvagn fungerar även bra i utställningsutrymmen. Det finns även soffor att slå sig ner på för att vil eller mata barnen. Efter den guidade turen ordnas en kort lekstund för bebisarna med fokus på färger.

Liini Laes är konstpedagog, producent och färgbad ledare på LAKU (Lastenkulttuurituottamo). Laes har fungerat som lärare, guide och ledare för konst-och publikarbete. Hon gillar kontraster, överraskningar och såpbubblor.

Iisa Juva är pedagog, färgbad ledare, lärare och författare. Hon leder bildkonstkurser för barn, producerar evenemang samt strävar till att skriva bok. Juva leker gärna med färger och är ofta nedtäckt i lera.

Den guidade turen tar 30–40 minuter. Inträde med barnvagn från bakgården, Ainogatan 3. Vi öppnar dörrarna kl. 12.30.

Inträde: 12 € / 8 € / Museikort