Tänään
Suljettu
Taidehalli on kiinni pe 21.6.–su 23.6. Hyvää juhannusta!
Tilaa uutiskirje

Taidehallin avoimeen näyttelyhakuun saapui määräaikaan mennessä 538 hakukriteerit täyttänyttä hakemusta. Hakemuksia saapui niin yksittäisiltä taiteilijoilta kuin taiteilija- ja työryhmiltä; mukana oli kokonaisia ryhmänäyttelykonsepteja, yksittäisiä teosideoita, soolonäyttelyehdotuksia sekä esityksellisiä kokonaisuuksia.

Avoimen näyttelyhaun kautta valitut taiteilijat ja taiteilijaryhmät ovat:

Henri Airo ja Toivo Heinimäki, Riikka Anttonen, Jessie Bullivant, Gladys Camilo, Ama Essel, Dominik Fleischmann, Lotta Hagelin ja Ritni Ráste Pieski, Milja Hakkarainen, Tero Harju ja Tuuli Malla ja Erja Taskinen, Erkki Huilla, Annamaari Hyttinen, Mirei Kato, Victor Khachtchanski, Karolina Kucia, Kriti Kumari, Jaakko Leeve, Mireia c. Saladrigues, Jonna Salonen, Juliana Irene Smith, Marja Viitahuhta ja Ánnámáret.

Taiteilijavalinnat teki nelihenkinen jury, johon kuuluivat Eeva Holkeri (Helsingin Taidehalli), Katri Lassila (Suomen Taiteilijaseura), Susi Siriya Orenius (Ruskeat Tytöt) ja Tatiana Solovieva (Globe Art Point). Helsingin Taidehalli oli koollekutsuva taho ja toimii tulevan näyttelyn järjestäjänä, joka nähdään Taidehallissa kesällä 2025.