Tänään
11.00-18.00
Tilaa uutiskirje

Opastukset

Yleisöopastukset

Opastetut kierrokset Kuntsin kokoelmat -näyttelyyn on peruttu 2.6.–2.8.2020.

Yleisöopastukset ovat kaikille avoimia opastettuja kierroksia, joille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle. Opastus kestää n. 45 minuuttia. Yleisöopastuksia järjestetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 15. Opastetulla kierroksella syvennytään asiantuntevien oppaidemme johdolla näyttelyihin sekä avataan uusia näkökulmia nykytaiteeseen.

Sisältyy näyttelylipun hintaan 14 € / 8 € / Museokortti.

Yksityisopastukset

Huomaathan, että yksityisopastukset on peruttu Kuntsin kokoelmat -näyttelyn ajan 2.6.–2.8.2020.

Tervetuloa perehtymään Taidehallin näyttelyihin oppaan kanssa! Taidehallissa voit tilata yksityisopastuksen omalle ryhmälle. Opastus pyritään räätälöimään ryhmän toiveiden mukaan. Asiantuntevat oppaamme voivat keskittyä kierroksella esimerkiksi näyttelyn teosten tekniikkaan, taiteilijan uraan tai rakennuksen arkkitehtuuriin. Autamme mielellämme yksityisopastuksen konseptoinnissa.

Suosittelemme ryhmän kooksi enintään 25 henkilöä. Opastuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Yksityisopastuksia tarjotaan myös viittomakielellä. Opastukset varataan etukäteen.

Yksityisopastusten hinnat:
Arkipäivisin ja lauantaisin 80 € (englanniksi 95 €), sunnuntaisin 95 € (englanniksi 115 €)
Opastus koululaisryhmille 60 € (suomi, ruotsi tai englanti)

Uutuutena queer-opastus
Queer-katse pyrkii haastamaan normeja ja esittämään uusia mahdollisuuksia niiden tilalle. Aina kun tutkimme poikkeusta, jotakin marginaalissa olevaa, paljastamme samalla jotakin myös normien keskiöstä. Queer on kaikkialla, kunhan vain osaamme ja haluamme katsoa. Tervetuloa!

 

Päivämäärä (muodossa pp.kk.yyyy)

h  
m

Opastuksen kieli

Kouluryhmä

Maksutapa

h  
m

Opastusken kieli

Kouluryhmä

Maksutapa