Tänään
auki
11.00-17.00
Tilaa uutiskirje

Opastukset

Yleisöopastukset

Opastetulla kierroksella syvennytään asiantuntevien oppaidemme johdolla näyttelyihin sekä avataan uusia näkökulmia nykytaiteeseen. Yleisöopastukset ovat kaikille avoimia opastettuja kierroksia, joiden aikana perehdytään esillä olevaan näyttelyyn. Yleisöopastukselle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan ja kestää n. 45 minuuttia.

Yleisöopastuksia järjestetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 15.
Su 1.12. klo 15 yleisöopastus (suomeksi)
La 7.12. klo 15 yleisöopastus (suomeksi)
Su 8.12. klo 15 yleisöopastus (suomeksi)
Su 15.12. klo 15 yleisöopastus (ruotsiksi)
Su 22.12. klo 15 yleisöopastus (suomeksi)
Su 29.12. klo 15 yleisöopastus (englanniksi)
Su 5.1. klo 13 ja 15 yleisöopastus (suomeksi)

Yksityisopastukset

Tervetuloa perehtymään Taidehallin näyttelyihin kollegoiden tai ystävien kanssa. Taidehallissa voit tilata yksityisopastuksen omalle ryhmälle. Opastus pyritään räätälöimään ryhmän toiveiden mukaan. Asiantuntevat oppaamme voivat keskittyä opastuksella esimerkiksi näyttelyn teosten tekniikkaan, taiteilijan uraan tai rakennuksen arkkitehtuuriin. 1920-luvun klassismia edustava Helsingin Taidehalli on aikakautensa keskeisimpiä Suomessa. Lue lisää Taidehallin arkkitehtuurista tästä.

Syksystä 2019 alkaen tarjoamme teemaopastuksia queer-näkökulmalla. Queer-katse pyrkii haastamaan normeja ja esittämään uusia mahdollisuuksia niiden tilalle. Aina kun tutkimme poikkeusta, jotakin marginaalissa olevaa, paljastamme samalla jotakin myös normien keskiöstä. Queer on kaikkialla, kunhan vain osaamme ja haluamme katsoa.

Suosittelemme ryhmän kooksi enintään 25 henkilöä. Autamme mielellämme yksityisopastuksen konseptoinnissa. Opastuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Yksityisopastuksia tarjotaan myös viittomakielellä.

Hinnasto
Arkipäivisin ja lauantaisin 80 € (englanniksi 95 €)
Sunnuntaisin 95 € (englanniksi 115 €)
Opastus koululaisryhmille 60 € (suomi, ruotsi tai englanti)

Päivämäärä

h  
m

Opastuksen kieli

Kouluryhmä

Maksutapa

h  
m

Opastusken kieli

Kouluryhmä

Maksutapa