Tänään
Suljettu
Tilaa uutiskirje

Vieraile

Helsingin Taidehalli
Nervanderinkatu 3
00100 Helsinki
Lipunmyynti (aukioloaikoina):
040 450 7211

Avoinna
Ti, to, pe 11–18
Ke 11–20
La-su 11–17
Ma suljettu
Poikkeukset aukioloajoissa
katso alempaa

Liput
14 € / 8 €
Alle 18 v. vapaa pääsy
Museokortti

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Olemme koonneet tähän ohjeita turvalliseen vierailuun Taidehallissa, joita toivomme kaikkien kävijöiden kunnioittavan.

Tulethan meille terveenä ja pidäthän turvallista etäisyyttä

Tervetuloa Taidehalliin, jos tunnet olosi terveeksi. Pidäthän itse turvallista etäisyyttä ja annat tilaa myös muille. Taidehallin aulaan on merkitty nuolilla sisääntulon ja näyttelyn kulkusuunnat ja muistutuksena turvavälimerkkejä. Myös Kioskin sisustusta on kevennetty, jotta tilaa liikkua turvallisesti on enemmän. Jos meillä tulee tilapäisesti täyttä, rajoitamme asiakasmäärää ja ilmoitamme siitä ulko-ovella. Odotathan vuoroasi ulkona ja tulet sisään vasta, kun siihen on annettu lupa. Suosittelemme naulakoille vain yhtä henkilöä kerrallaan. Ulkovaatteet ja laukut voi ottaa mukaan myös näyttelysaleihin. Kassalla suosittelemme maksamaan kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Halutessasi voit käyttää vierailullasi omaa kasvosuojainta tai ostaa yksittäispakattuja kertakäyttömaskeja Taidehallin kassalta. Taidehallin asiakaspalveluhenkilökunta käyttää kasvomaskia tai -visiiriä.

Tulethan meille puhtain käsin

Pese kätesi aina tarvittaessa tai käytä käsidesiä. Desinfiointipisteitä on sisääntuloauloissa ja hissin vieressä näyttelytiloissa. Muistathan yskiä tai aivastaa kyynärtaipeeseen sekä välttää turhaa pintojen koskettelua. Ethän koskettele myöskään taideteoksia.

Huolehdimme siisteydestä ja puhtaudesta

Huolehdimme Taidehallin siisteydestä tehostetusti ja asiakaspalvelumme käyttää hanskoja ja pitää turvaväliä sinuun. Myös Taidehallin siivousta on tehostettu. Olemme poistaneet asiakkaiden yhteisessä käytössä olevat ylimääräiset laitteet ja tarvikkeet. Kassoilla aulassa ja Kioskissa on suojapleksit. Voit halutessasi puhdistaa itse WC-tilojen pintoja siellä käytössä olevien puhdistusaineilla. Muistathan myös sulkea WC-istuimen kannen ennen huuhtelua.


Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Lippujen hinnat & maksutavat

Lippujen hinnat
Lipun hinta 14 €

Alennettu hinta 8 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalvelusmiehet ja -naiset, ammattioppaat, ryhmät (vähintään 10 henkilöä) ja yksityisopastuksen varanneet sekä taiteilijat, joilla on voimassa oleva liiton kortti (Grafia, Ornamo, Arkkitehtiliitto Safa, Suomen Taiteilijaseura, Lavastus- ja pukusuunnittelijat LP, Taidemaalariliitto, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Valokuvataiteilijoiden liitto, Suomen Taidegraafikot, Muu ry, Suomen Kuvataidejärjestöjen liitto)

Ilmaislippu 0 €
Museokortti, henkilökohtaiset avustajat, lehdistö, alle 18-vuotiaat, etukäteen ilmoitetut terapiaryhmät, kuvataideopettajat (liiton kortilla)

Helsinki Card -50% lipun hinnasta

Piirustusilta 8 € (Suomen Taideyhdistyksen jäsenet 5 €)

Maksutavat
Meillä voit käyttää seuraavia maksuvälineitä:
Pankki- ja luottokortit (paitsi Diners Club)
Käteinen (suosittelemme välttämään käteisen käyttöä)
Smartum-kortti, SmartumPay ja kulttuurisetelit
Edenred-kortti, mobiilisovellus ja Virike-kulttuurisetelit
e-Passi-mobiilisovellus ja tekstiviesti
Tyky Plus -kulttuurisetelit ja Tyky-Online
Eazybreak mobiilisovellus ja tekstiviesti

 

Poikkeusaukiolo

 

Helsingin Taidehalli suljetaan ma 30.11. alkaen pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti. Taidehalli seuraa tilannetta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

 

Saavutettavuus

Esteetön sisäänkäynti on Taidehallin takapihan kautta. Käänny takapihalle Finnjävel-ravintolan sisäänkäynniltä (Ainonkatu 3), pihan perällä on sisäänkäynti sekä ovikello. Hissillä pääsee suoraan 2. kerroksen näyttelytiloihin, jotka ovat esteettömät. Myös opaskoirat ovat tervetulleita. Taidehallin aula ja Kioski eivät ole täysin esteettömiä, henkilökuntamme auttaa tarvittaessa.

Ravintola Finnjävel

Ravintola Finnjävel avaa ovet Ainonkadulla maanantaina 1.6. Olemme todella odottaneet, että tapaamme teidät jälleen, sillä meidän mielestä on kaikkein hienointa, kun saamme hemmotella teitä Finnjävelin herkuilla ja juomilla ihan oikeassa ravintolamiljöössä. Finnjävelissä on kaksi puolta:

Salonki, jossa perinneruuat saavat uudet hienostuneet muodot. Salongissa viemme sinut elämysmatkalle Suomen perinteisiin herkkuihin ja tarinoihin. Seuraathan MTV3:lla Menu Finnjävel-ohjelmaa, jossa kerrotaan tämän hetkisen menuun synnystä, raaka-aineista sekä ihanista ihmisistä, joihin kokkimme Tommi Tuominen & Henkka pääsivät tutustumaan. Varaukset: https://finnjavel.fi/salonki/varaus/

Sali puolestaan on kuin suomalainen kesäpäivä laiturilla. Pääset herkuttelemaan rennommin meidän räsymattojen alle. Tarjolla on esimerkiksi kotiruokakuljetuksissa hitiksi noussut vasta savustettu kala ja kesän ensimmäiset varhaisperunat. Lisäksi päiväsaikaan kahvila palvelee Taidehallin vieraita ja meiltä saa take away lounasta. Varaukset https://finnjavel.fi/sali/varaus/

Olemme suunnitelleet työmme niin että sekä asiakkailla että henkilökunnalla olisi mahdollisimman hyvä mieli olla meidän tykönämme. Yhdessä se onnistuu ja ohjaamme hienovaraisesti teidät läpi illallisen jotta kaikki voivat nauttia rauhassa hyvillä mielin. Suosimme maksutapoina korttimaksuja, sekä Apple Pay, Google Pay ja Mobile pay maksuja.

Haluamme tehdä ravintolakokemuksesta turvallisen ja ikimuistoisen vieraillemme sekä henkilökunnallemme. Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme tehneet muutoksia liiketoimintaamme. Ohjaamme vieraitamme koko ravintolakokemuksen läpi.

Tulettehan ravintolaan vain tuntiessanne itsenne terveeksi. Me pidämme huolen myös omalta osaltamme, että palvelemme teitä ainoastaan ollessamme terveitä. Odotattehan saapuessanne, että olemme ohjanneet edelliset vieraat peremmälle. Olemme vähentäneet kapasiteettia puoleen ja otamme vieraamme vastaan porrastetusti. Tästä johtuen olemme pohtineet tarkasti etukäteen plaseerauksen ja pyrimme siihen, että samassa pöydässä ei istuisi kahta eri seuruetta saman illan aikana. Illallisen aikana pyrimme vähentämään kontaktit minimiin ja teemme mahdollisimman paljon etukäteen keittiössä. Käytämme hanskoja ja kiinnitämme erityistä huomiota tilojen puhtaana pitämiseen. Suosimme etämaksuvälineitä, mutta pidämme myös huolen, että maksupäätteet puhdistetaan jokaisen suoritetun maksun jälkeen. Puhdistamme huolellisesti ravintolatilamme jokaisen illan päätteeksi.

Lämpimästi tervetuloa!
Finnjävelit Tommi & Henkka, sekä koko Finnjävelin porukka

Salonki ke-la 17-23, kattaukset 17.00 ja 20.00 koko kesän
Sali ma-la 11.30-17.00 (take away puh. 041 7301376, Foodora ja Wolt)
A la carte ma-la 17.00-22.00, kattaukset 17.00 ja 19.30
Sali kesätauolla 6.7.-2.8. välisenä aikana

Ravintola Finnjävel
Ainonkatu 3
www.finnjavel.fi

Finnjävel SALI
0300 472 337
sali@finnjavel.fi

Finnjävel SALONKI
0300 472 340
salonki@finnjavel.fi

h  
m

Opastusken kieli

Kouluryhmä

Maksutapa