Tänään
Suljettu
Tilaa uutiskirje

Kioski

Taidehallin Kioski on pieni ja laadukas museokauppa. Kioskin valikoiman kulmakiviä ovat kotimaisuus, ekologisuus, persoonallisuus sekä pienet valmistajat.

Valikoima suunnitellaan Taidehallin näyttelyiden ympärille, jonka seurauksena Kioskista voi tehdä uusia ja yllättäviäkin löytöjä useita kertoja vuodessa. Kioskissa on tarjolla taidekirjallisuutta niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin isoilta ja pieniltä kustantajilta. Valikoimasta löytyy myös Taidehallin tapahtumien, kuten piirustusiltojen innoittamaa kirjallisuutta sekä yleisesti inspiroivaa kirjallisuutta. Kioskista löytyy tämän lisäksi niin postikortteja kuin koruja ja designiakin, itselle tai lahjaksi.

 

Kioskin nimikkotuotteisiin lukeutuvat Taidehallin kangaskassit ovat valmistettu ravintoloiden, hotellien ja kartanoiden vanhoista juhlapöytäliinoista. Kangaskassi löytyy myös heijastavalla logolla.

Helsingin villasukkatehtaan kanssa yhteistyössä valmistetuissa Taidehallin ikiomissa villasukissa yhdistyvät perinteiset neulontakonemenetelmät sekä käsityö.

Kioski sijaitsee Taidehallin aulassa, ja ostoksille voi tulla ilman pääsymaksua. Avulias henkilökunta palvelee mielellään sekä vinkkaa kirjallisuutta tai lahjaideoita. Ostamalla Kioskista tuet Helsingin Taidehallin toimintaa.

Huomioithan Kioskin poikkeusaukiolon näyttelyiden ripustusviikoilla, jolloin koko Taidehalli on suljettu. Tarkemmat aukioloajat tästä.

Joitakin Kioskin valikoiman tuotteista on saatavilla myös nettikaupastamme Holvista.

Tuotetiedusteluja myös kioski@taidehalli.fi