Tänään
11.00-18.00
Tilaa uutiskirje

Kioski & verkkokauppa

Taidehallin Kioski on pieni ja laadukas museokauppa. Kioski sijaitsee Taidehallin aulassa, ja ostoksille voi tulla ilman pääsymaksua. Kioskin valikoiman kulmakiviä ovat kotimaisuus, ekologisuus, persoonallisuus sekä pienet valmistajat. Osa valikoiman tuotteista on myynnissä myös Kioskin verkkokaupassa.

KIOSKIN VERKKOKAUPPAAN

Avulias henkilökunta palvelee mielellään sekä vinkkaa kirjallisuutta tai lahjaideoita.
Tuotetiedusteluja voit lähettää myös Kioskin sähköpostiin kioski@taidehalli.fi

Ostamalla Kioskista tuet Helsingin Taidehallin toimintaa.

 

Kioskin nimikkotuotteisiin lukeutuvat Taidehallin kangaskassit ovat valmistettu ravintoloiden, hotellien ja kartanoiden vanhoista juhlapöytäliinoista. Kangaskassi löytyy myös heijastavalla logolla.

Helsingin villasukkatehtaan kanssa yhteistyössä valmistetuissa Taidehallin ikiomissa villasukissa yhdistyvät perinteiset neulontakonemenetelmät sekä käsityö.

Kioskin valikoima suunnitellaan Taidehallin näyttelyiden ympärille, jonka seurauksena Kioskista voi tehdä uusia ja yllättäviäkin löytöjä useita kertoja vuodessa. Kioskissa on tarjolla taidekirjallisuutta niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin isoilta ja pieniltä kustantajilta.  Kioskista löytyy tämän lisäksi niin postikortteja kuin koruja ja designiakin, itselle tai lahjaksi. Tervetuloa!