Tänään
Suljettu
Taidehalli on kiinni pe 21.6.–su 23.6. Hyvää juhannusta!
Tilaa uutiskirje

Tilavuokra

Helsingin Taidehalli vuokraa näyttelytilojaan niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin, pääosin aukioloaikojensa ulkopuolella. Kolme suurta näyttelysalia tarjoavat ainutlaatuiset puitteet esimerkiksi tuotelanseeraukselle, seminaarille, asiakasillalliselle tai vaikkapa hääjuhlalle. Myös koko päivän kestävät tilaisuudet, kuten eksklusiivinen asiakaspäivä Taidehallissa, on mahdollista järjestää maanantaisin, kun Taidehalli on suljettuna yleisöltä.

Yksityistilaisuudessa Taidehallin koko yleisötila ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat varattuina tilaisuuden järjestäjän käyttöön. Tarjoilu ja ohjelma ovat vapaasti valittavissa, ja Taidehalli auttaa mielellään tilaisuuden konseptoinnissa.

Taidehallissa tilaisuuttasi ympäröivät eturivin nykytaiteilijoiden teokset. Opastettu kierros, taiteilijatapaaminen tai esimerkiksi taidetyöpaja lisäävät kokemuksen ainutlaatuisuutta.

Taidehallin tiloja vuokrataan pääsääntöisesti Taidehallin aukioloaikojen ulkopuolella. Tilaisuudet suunnitellaan aina kuitenkin tapauskohtaisesti.

Aukioloajat:
Ma suljettu (tilavuokrausmahdollisuus koko päivän)
Ti, to, pe 11–18
Ke 11–20
La-su 11–17

Kysy tarjous: tilavuokra(at)taidehalli.fi, 0414543023

    Päivämäärä (muodossa pp.kk.yyyy)