Tänään
Suljettu
Taidehalli on kiinni; ripustamme uutta näyttelyä. Avaamme jälleen 1.6.!
Tilaa uutiskirje

news
Paneelikeskustelu: Kansainvälisten taidehankkeiden tulevaisuus

KE 25.8. klo 9.30 

A I S T I T / coming to our senses -nykytaidenäyttelyn teoksia yhdistävät pohdinnat ruumiillisuudesta, intiimiydestä, haavoittuvuudesta ja yhteydestä muihin – miten olla kosketuksissa toisiin?

Kokonaishankketta tarkastelevassa paneelissa pohditaan, miten pandemia ja sen jälkiseuraukset ovat vaikuttaneet laajojen kansainvälisten taidehankkeiden toteuttamiseen ja rahoittamiseen. Miltä tulevaisuus näyttää säätiöiden, taideorganisaatioiden ja festivaalien sekä taiteilijoiden näkökulmasta?

Paneeliin osallistuvat seuraavat puhujat:

Taiteilija ja A I S T I T -hankkeen toinen kuraattori Hans Rosenström, Suomen Kulttuurirahaston erityisasiantuntija Veli-Markus Tapio, Alfred Kordelin säätiön toimitusjohtaja Erik Båsk, Helsingin juhlaviikkojen taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari.

Keskustelun moderaattorina toimii Suomen Benelux-instituutin johtaja Kati Laakso.

Keskustelu käydään suomeksi ja on kestoltaan noin 60 min.

Tapahtuma on ilmainen.
HUOM! Osallistujamäärä on rajoitettu. Ilmoittautumiset:
https://calendly.com/institutfinlandais/a-i-s-t-i-t-coming-to-our-senses-paneelikeskustelu-25-8-klo-9-30?month=2021-08

AISTIT / coming to our senses -kokonaisuutta ovat tukeneet Alfred Kordelinin säätiö, Suomen Kulttuurirahasto, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Niilo Helanderin säätiö, Saastamoisen Säätiö ja Svenska kulturfonden.

Helsingin Taidehallin näyttely kuuluu Suomen Benelux-instituutin, Suomen Britannian- ja Irlannin-instituutin, Suomen Ranskan instituutin sekä Suomen Saksan-instituutin tuottamaan laajempaan nykytaidekokonaisuuteen, joka järjestetään porrastetusti Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä, Helsingissä ja Gentissä vuosina 2021–2022.