Tilaa uutiskirje

news
Piirustusillat jatkuvat!

HUOM! Piirustusillat on toistaiseksi tauolla vallitsevien koronarajoitusten vuoksi. Piirustusillat jatkuvat tiistaisin, kun rajoitukset sen sallivat. Tiedotamme tästä erikseen.

Suomen Taideyhdistys järjestää elävän mallin croquis-piirustusiltoja Helsingin Taidehallissa syyskaudella tiistaisin ja torstaisin. Piirustusilloissa ei ole opetusta, vaan mallia ja vaihtuvia asentoja piirretään omassa rauhassa.

Olemme ottaneet käyttöön etukäteisvaraukset piirustusiltoihin. Koronapassi tarkastetaan tapahtumaan tullessa.

Varaa lippusi tämän sivun alaosasta. Lippu maksetaan Taidehalliin saavuttaessa.

Lipunmyynti alkaa Taidehallissa klo 17.45. Piirtäminen alkaa klo 18.15 ja loppuu klo 20.00.

Liput: 8 € / Suomen Taideyhdistyksen jäsenille 5 €. Myynnissä on myös sarjalippuja: 35 € / 5 kertaa ja 70 € / 10 kertaa. Huom! Museokortti ei käy maksuvälineenä piirustusilloissa.

Otathan omat piirustusvälineet mukaan. Tervetuloa piirtämään!

Ohjeita tulijoille:

Tarkistamme koronapassin yli 16-vuotiailta vierailta. Noudatamme Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistusta. Lataa tai tulosta koronapassi valmiiksi ennen vierailuasi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi koronapassin tarkastuksen yhteydessä.

Piirustusiltaan otetaan rajoitettu määrä osallistujia, joten jos sairastut tai et pääse osallistumaan, peruutathan varauksen sähköpostilla: asiakaspalvelu@taidehalli.fi. Peruuttamaton paikka vie paikan toiselta piirtäjältä.

Ethän tule paikalle sairaana. Edellytämme kasvomaskin käyttöä ja pyydämme huomioimaan turvavälit. Taidehallin turvallisen vierailun ohjeet löydät täältä

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Vinkki: Jos tapahtuma on loppuun varattu (päiväys näkyy punaisella), kannattaa tarkistaa saatavuus uudelleen tapahtumapäivän aikana. Olemme huomanneet, että eniten peruutuksia tulee juuri tapahtumapäivänä, ja tällöin liput palautuvat uudestaan varattaviksi.