Tänään
11.00-20.00
Tilaa uutiskirje

news
Piirustusillat tiistaisin

Piirustusillat jatkuvat tiistaisin!

Suomen Taideyhdistys järjestää elävän mallin croquis-piirustusiltoja tiistaisin Helsingin Taidehallissa. Piirustusilloissa ei ole opetusta, vaan mallia ja vaihtuvia asentoja piirretään omassa rauhassa.

Seuraavat piirustusillat:
Huhtikuu: 2.4. / 9.4. / 16.4. / 23.4.
Toukokuu: 7.5. / 14.5.

Piirustusiltoihin ei ole etukäteisvarausta.
Lipunmyynti alkaa Taidehallissa klo 17.45. Piirtäminen alkaa klo 18.15 ja loppuu klo 20.00.
Piirustusiltaan otetaan rajoitettu määrä osallistujia.

Liput: 10 € / Suomen Taideyhdistyksen jäsenille 5 €.
Myynnissä on myös sarjalippuja: 40 € / 5 kertaa ja 70 € / 10 kertaa. Huom! Museokortti ei käy maksuvälineenä piirustusilloissa.

Otathan omat piirustusvälineet mukaan.

Piirustusillat ovat olleet valtavan suosittuja, mikä on todella hienoa! Jotta tiiviissä tiloissamme olisi kaikilla mahdollisimman mukava olla, muistathan seuraavat ohjeet:

Piirustusiltojen lipunmyynti alkaa aikaisintaan klo 17.45. Lipunmyyntiin jonottaminen on alkanut viime aikoina jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Pyydämme huomioimaan muut näyttelyvieraat ja jonottajat, jotta odottaminen sujuisi hyvässä hengessä. Huomioithan, että istumapaikkaa ei voi varata ennen lipun lunastamista kassalta.

Toivomme, että jätät ylimääräiset tavarat alakerran naulakkoon tai lukollisiin lokeroihin mahdollisten vahinkojen välttämiseksi.

Ethän lähde siirtämään piirtäjille varattuja tuoleja, jotka on sijoiteltu siten, että kaikilla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys lavalle. Piirrämme aina taideteosten keskellä, joten huomioithan kaikessa toiminnassasi teosturvallisuuden.

Kevään aikana esillä olevan Lars-Gunnar Nordströmin näyttelyn aikana näyttelysaleihin ei saa viedä lainkaan juomaa eikä ruokaa. Voit nauttia mahdolliset eväät tauon aikana alakerran aulassa.

Huomioithan muut piirtäjät laittamalla oman puhelimen äänettömälle piirtämisen ajaksi. Teroita kynäsi roskakoriin, ja jätä oma piirustuspaikkasi siistiksi tapahtuman päätyttyä.

Kiitos yhteistyöstä; nähdään piirustusillassa!