Tänään
Suljettu
Tilaa uutiskirje

news
Ihmissalonki saapuu Taidehalliin

Ma 16.9. klo 15–21 (–22)

”Kukaan ei ole tätä aiemmin kirjoittanut niin todesti ja minut nähden […] Paras kuva, joka minusta on koskaan otettu.”

Elina Simosen ja Anna Moilasen vetämä Ihmissalonki on intiimi ilta, jossa keskitytään ihmiseen ja ihmisyyteen. Tapahtuman ydin on nähdyksi tuleminen: aarre sinussa.

Taidemaalari Lucian Freudilla oli aikanaan 24/7 pääsy National Portrait Galleryyn Lontoossa: hän saattoi viedä suljettuun museoon vieraitaan 
koska tahansa. Nyt sinä voit päästä kauniiseen Taidehalliin, joka avataan syyskuisena maanantaina vain teitä varten.

Iltaan kuuluu hengailun, keskusteluiden ja virvokkeiden lisäksi kahden muotokuvan luominen. Ammattilainen fiksaa meikkisi ja hiuksesi kuvauskuntoon, jonka jälkeen pääset valokuvaaja Elina Simosen kuvattavaksi. Elinan kuvattavana on hyvä olla, vaikka jännittäisi! Tulet nähdyksi myös sanoin: herkällä korvalla kuunteleva Anna jututtaa ja haastattelee, ja luo sinusta kirjallisen muotokuvan.

Voit valita kuvauspaikaksi valkoisen taustan tai kohdan Tommi Toijan sielukkaasta Tunteiden arkeologia -näyttelystä. Illan jälkeen saat noin 15 kuvavaihtoehtoa, joista valitset mieluisimman. Kahden viikon kuluttua valinnastasi saat valmiin valokuvallisen ja kirjallisen muotokuvasi.

Elina Simonen on muotokuviin erikoistunut valokuvaaja, joka on kuvannut viime aikoina mm. Sanna Marinia. Anna Moilasen praktiikan fokus on uuden herättelyssä ja tulevaisuuden aktiivisessa tekemisessä.

Ihmissalonki on Elinan ja Annan yhteinen teos, jota on järjestetty aikaisemmin mm. Venetsian biennaalin yhteydessä.

Ihmissalongin hinta on 680 €, ja se maksetaan varattaessa.
Varaukset: anna@openflower.fi. Tiedustelut: 
 Anna Moilanen, 040 716 0690.

Tilaisuus alkaa klo 15, mutta seurueeseen on mahdollisuus liittyä myös myöhemmin. Kerrothan meille mahdollisista aikataulutoiveistasi varauksen yhteydessä.