Idag
11.00-20.00
Tilaa uutiskirje

news
Bild: Rosemarie Särkkä
LauNau och Poseidonkör samt funktionell guidad visning

Lördag 2.11. kl. 17-20

I novembermörkret myser vi i Ugo Rondinones utställning där det vanliga livet och drömmarna möts.

Till en början bekantar vi oss med Ugo Rondinones utställning genom en funktionell guidad visning som innefattar små övningar inom ord och rörelse.  Den funktionella visningen leds av Helka Heinonen och Laura Böök. Båda arbetar mångsidigt med konst och pedagogik.

Efter visningen uppträder Lau Nau och Poseidonkören som kombinerar fågelläten från Kimitoön med kammarfolk och experimentell pop. Ett av verken är gjord specifikt för Konsthallen, resten av låtarna är bekanta från albumet Poseidon, som var Emma nominerad år 2018 och vann Femmapriset.

LauNau består av musiker Laura Naukkarinen, i vars musik klingar cinematografiska och experimentella toner samt folkmusikens traditioner och kammarmusik. Utöver sina egna låtar komponerar Naukkarinen musik till film, teater och modern dans samt arbetar med ljudinstallationer.

Poseidonkören, som grundades 2018, består av amatörer som komponerar och uppträder med experimentell musik och fungerar som LauNaus kör. Poseidon har uppträtt på Flow Festivalens Balloon 360 scen, på Korjaamo och på Kimitoöns Luonto ry’s Skogsfest.

Ingår i inträdet: 12 € / 8 € / Museikort