Tänään
Suljettu
Taidehalli on kiinni pe 21.6.–su 23.6. Hyvää juhannusta!
Tilaa uutiskirje

news
Kuva: Rosemarie Särkkä
LauNau ja Poseidon-kuoro sekä toiminnallinen opastus

Lauantai 2.11. klo 17-20

Marraskuun hämärässä tunnelmoidaan Ugo Rondinonen klovnien keskellä näyttelyssä, jossa tavallisuus ja unelmat kohtaavat.

Ensin on mahdollisuus tutustua Ugo Rondinonen näyttelyyn toiminnallisella, pieniä sanoihin ja liikkeeseen liittyviä harjoitteita sisältävällä opastuksella. Toiminnallisen kierroksen ohjaavat taiteen ja kasvatuksen moniosaajat Laura Böök ja Helka Heinonen.

Kierroksen jälkeen näyttelysalissa esiintyy Kemiönsaaren lintujen ääniä, kamarifolkia ja kokeellista popia yhdistävä LauNau ja Poseidon-kuoro. Yksi esitettävistä teoksista on varta vasten tehty Taidehallille, muut kappaleet ovat tuttuja LauNaun Poseidon-levyltä, joka oli vuoden 2018 Emma-ehdokas ja voitti Femma-pääpalkinnon.

LauNau on musiikintekijä Laura Naukkarinen, jonka elektronisessa musiikissa soi elokuvallisuus, kokeellisuus, folkmusiikin perinteet ja kamarimusiikki. Hän säveltää laulujensa lisäksi musiikkia elokuviin, teatteriin ja nykytanssiin sekä tekee ääni-installaatioita.

Poseidon-kuoro on vuonna 2018 perustettu harrastajakuoro, joka tekee ja esittää kokeellisia kuoroteoksia ja esiintyy myös Lau Naun taustakuorona. Kuoro on esiintynyt Flow Festivalin Balloon 360-lavalla, Korjaamolla sekä Kemiönsaaren Luonto ry:n Metsäjuhlassa.

Sisältyy näyttelylipun hintaan: 12 € / 8 € /