Tänään
Suljettu
Taidehalli on kiinni; ripustamme uutta näyttelyä. Avaamme jälleen 1.6.!
Tilaa uutiskirje

news
Kuva: Patrik Rastenberger
Muovipussimaalaus

Poikkeustilanteesta johtuen myös Vauvamaanantait on jouduttu perumaan. Haluamme kuitenkin kannustaa ja tukea teitä kokemaan, taiteilemaan ja leikkimään yhdessä vauvan kanssa kotioloissa. ​Jaamme helppoja kotona toteutettavia ideoita yhdessä vauvojen kanssa taiteiluun maanantaisin 20.4. alkaen

Tämä työskentelymuoto on siitä kiva, ettei sotkua synny juuri lainkaan. Voit teipata maalausalustan pöytään vauvan syöttötuolin eteen tai lattialle, jos vauva on vielä niin pieni, ettei osaa istua. Pieni vauva voi työskennellä lattialla mahallaan maaten. Vauvan ylävartalon alle voi taitella pienen peiton tai tyynyn pehmikkeeksi. Näin vauvan on ehkä helpompi kannatella itseään.

Tarvikkeet:
Akvarellipaperia tai kartonkia
Mahdollisimman suuri minigrip-pussi
Maalarinteippiä
Sormi- tai pullovärejä

Leikkaa paperista minigrip-pussin kokoinen pala. Tiputtele maaleja paperille. Kannattaa käyttää vain muutamaa eri sävyä kerrallaan, ettei lopputulos ole rusehtava sotku. Asettele maalausalusta varovaisesti minigrip-pussiin, sulje pussi ja teippaa se pöytään tai lattiaan. Teippaa pussin kaikki neljä sivua kiinni alustaan, ettei vauva saa pussia revittyä irti alustasta. Kun maalaushetki on ohi, ota paperi pois pussista ja aseta teos kuivumaan.