Tänään
11.00-17.00
Tilaa uutiskirje

news
Taiteilijatapaaminen: A I S T I T / coming to our senses

PE 20.8. klo 18.30 

A I S T I T / coming to our senses -nykytaidenäyttelyn teoksia yhdistävät pohdinnat ruumiillisuudesta, intiimiydestä, haavoittuvuudesta ja yhteydestä muihin – miten olla kosketuksissa toisiin? Helsingin Taidehallin näyttely kuuluu Suomen Benelux-instituutin, Suomen Britannian- ja Irlannin instituutin, Suomen Ranskan instituutin sekä Suomen Saksan instituutin tuottamaan laajempaan nykytaidekokonaisuuteen, joka järjestetään porrastetusti Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä, Helsingissä ja Gentissä vuosina 2021–2022.

Osana näyttelyä järjestettävässä keskustelutilaisuudessa pohditaan mm. ihmisen ja muiden lajien suhteita, suhteiden rikkinäisyyteen liittyvää surua ja menetystä sekä lajien sisäistä ja välistä empatiaa.

Tilaisuuteen osallistuvat taiteilijat Terike Haapoja, Dominique Knowles ja Kati Roover.

Moderaattorina toimii eläin- ja ympäristökysymyksiin sekä moraalipsykologiaan keskittynyt filosofi, dosentti ja Turun yliopiston tutkija Elisa Aaltola.

Keskustelu käydään englanniksi ja se on kestoltaan noin 75 min.
Tapahtuma on ilmainen. Kävijämäärää on rajoitettu.
Ilmoittautumiset tästä!

 

Tilaisuuden jälkeen kuulijoille tarjoutuu mahdollisuus osallistua klo 20.30 alkavalle iltakävelylle, joka on myös osa A I S T I T -kokonaisuutta. Iltakävely tapahtuu Kalle Nion ja Hans Rosenströmin Weaving, yearning -ääniteoksen johdattamana Taidehallin edestä Temppeliaukion kallioille, ja se kestää noin 20 minuuttia.

Yhteistyössä: Goethe-Institut Finnland