Tänään
11.00-17.00
Tilaa uutiskirje

news
Vauva leikkii Aarikka-lelulla. Kuva: pfstudio
Taidehallin Vauvamaanantait Kaija Aarikka -näyttelyssä

Maanantaisin klo 13–15

syyskuu: 18.9., 25.9.
lokakuu: 2.10.,
9.10., 16.10., 30.10.
marraskuu: 13.11. 27.11.

Vauvamaanantaissa tutustutaan Kaija Aarikan värikkääseen näyttelyyn taidekasvattajien ja Taidehallin oman oppaan johdolla. Vauvamaanantaihin ovat tervetulleita alle vuoden ikäiset lapset aikuisen seurassa.

Taidehallin Kaija Aarikka -näyttelyä luonnehtivat leikki, värikkyys ja ilo, ja kaikkea tätä on tarjolla myös Vauvamaanantaissa! Näyttelytilassa vauvat pääsevät tutkimaan värejä ja muotoja omilla leikkipisteillään. Leikkien lomassa museo-opas kertoo aikuisille näyttelystä. Opastetut kierrokset etenevät rauhalliseen tahtiin huomioiden myös vauvojen tavan havainnoida teoksia.

Vauvamaanantain vetäjinä toimivat Iisa Juva ja Liini Laes.
Iisa on taidekasvattaja ja kirjoittaja. Hän toimii sisällöntuottajana ja opettajana sekä tuottaa tapahtumia lapsille. Liini on taidekasvattaja ja tuottaja Lastenkulttuurituottamo LAKUsta. Hän toimii opettajana, oppaana ja ohjaajana kuvataiteen ja yleisötyön parissa.

Saapuminen ja ohjelma
Taidehalliin pääse vaunuilla rakennuksen takapihan kautta. Käänny takapihalle Finnjävel-ravintolan sisäänkäynniltä (Ainonkatu 3), pihan perällä on sisäänkäynti. Vaunut jätetään alakertaan, koska näyttelyssä on paljon teoksia lattialla. Vauvan voi tuoda näyttelytilaan sylissä tai kantorepussa.

Ovet avataan klo 12.45.

Vauvojen leikkipisteet klo 13–15.

Opastetut kierrokset suomeksi klo 13.20 & 14.00. Kesto 20 min.

Tapahtuman kieli on suomi, ohjaajat ja henkilökunta osaavat myös englantia. Opastusten kieli on suomi.

Liput: 29,00 €
Museokortilla saa 50% alennuksen pääsymaksusta. Alekoodi: taidevauva.

Lipun hinta sisältää Taidehallin sisäänpääsyn Kaija Aarikka -näyttelyyn, vauvojen leikkipisteiden ohjatun toiminnan, näyttelyopastuksen sekä valokuvamuiston tapahtumasta yhdelle vauvalle ja aikuiselle. Lisäaikuiset voivat osallistua tapahtumaan Taidehallin näyttelylipun hinnalla tai Museokortilla.

Osta vauva+yksi aikuinen -ennakkolippu TÄSTÄ.

Lisäaikuiset voivat ostaa lipun tapahtumapäivänä Taidehallin kassalta.

Tarkistathan lippusi ennakko-oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Kysymykset ja lisätiedot: tuottaja@taidehalli.fi